О Г Л А С

О Г Л А С Фондацијата за нови технологии, иновации и трансфер на знаење ГАУС институт – Битола, има потреба од ангажирање на 3Д моделари/ дизајнери (еден или повеќе). Повеќе информации на http://wp.me/p4ERK7-3uT Доколку Вие не сте заинтересирани, Ве молиме споделете ја оваа информација до сите Ваши пријатели и колеги за кои сметате дека би…

О Г Л А С

О Г Л А С http://wp.me/p4ERK7-3uT О Г Л А С Фондацијата за нови технологии, иновации и трансфер на знаење ГАУС институт – Битола, има потреба од ангажирање на 3Д моделари/ дизајнери (еден или повеќе). 3Д моделарите/дизајнерите треба да моделираат во софтверот Sketchup, со техника на фотограметрија (моделирање врз основа на фотографии ), повеќе постоечки…