Оглас за вработување

ГАУС ИНСТИТУТ – Фондација за нови технологии, иновации и трансфер на знаење, за потребите на проектот BalkanMed E-Business Pages поддржан од страна на EU и фондовите од земјите учеснички објавува ОГЛАС за вработување Работна позиција: Проектен асистент Локација: Битола Времетраење на ангажманот: определено на 3 месеци, со можност за продолжување. Работно време од 8 до…