Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) - Bitola News

Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) – Bitola News

#WeAreNATO Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) – Bitola News -Едукативна игра “НАТО сложувалка“ на менторот Ѓорѓина Димова, наставник по информатика во ОУ “Страшо Пинџур“ од Неготино со освои прво место од вкупно 25 презент… Source

Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) - Bitola News

Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) – Bitola News

Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) – Bitola News -На промотивниот настан зборуваше проф. д-р Игор Неделковски, претседател на одборот на “ГАУС Институтот“, како и Зоран Јанкович, шеф на канцеларијата за врски на Н… Source

Business to Business Meetings and Networking

Business to Business Meetings and Networking in Bitola HOTEL EPINAL, BITOLA 16-17 April 2019 GAUSS Institute – Bitola invites all interested companies, business organizations, entrepreneurs to participate in Balkan-Mediterranean Business to Business Meetings and Networking Event in Bitola on 16th April in Hotel Epinal. Twenty companies from four Balkan-Mediterranian countries (Bulgaria, Cyprus, Greece, and Albania)…