KONKURS NATO@70

Të nderuar mësues, pedagogë, edukatorë dhe profesorë, Bëhuni partnerë në festimin botëror të 70 vjetorit të themelimit të Aleancës së Atlantikut të Veriut (Paktit NATO), i cili zhvillohet paralelisht në të gjitha shtetet anëtare dhe partnerët e NATO-s. Pyetni fëmijët tuaj dhe të rinjtë se çfarë është NATO dhe dëgjoni me kujdes përgjigjet e tyre.…