Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) - Bitola News

Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) – Bitola News

Одговори за дечињата што е НАТО, подготви “Гаус Институтот“ со проектот “Children@Game.Edu.NATO“ (фотогалерија) – Bitola News -На промотивниот настан зборуваше проф. д-р Игор Неделковски, претседател на одборот на “ГАУС Институтот“, како и Зоран Јанкович, шеф на канцеларијата за врски на Н… Source