Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) - Bitola News

Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) – Bitola News

#WeAreNATO Едукативната игра “НАТО сложувалката“ првонаградена на конкурсот “НАТО@70“ (фотогалерија) – Bitola News -Едукативна игра “НАТО сложувалка“ на менторот Ѓорѓина Димова, наставник по информатика во ОУ “Страшо Пинџур“ од Неготино со освои прво место од вкупно 25 презент… Source