ОГЛАС за ангажирање графички и веб дизајнер Фондацијата Гаус институт – Битола …

ОГЛАС за ангажирање графички и веб дизајнер Фондацијата Гаус институт – Битола е партнер во проектот Градење одржливо граѓанско општество преку соработка и управување со стратешко лобирање заради поголемо вклучувачко водење на политика и донесување на одлуки“- ЛЕССНО. Проектот е ко-финансиран од Европската унија, а имплементиран од Агросиндикат – Скопје, Македонско научно друштво – Битола…

Details

Урбаната демократија во Македонија

Почитувани граѓани Фондацијата ГАУС Институт го имплементира проектот УРБАН ДИЈАЛОГ чија цел е зголемување на учеството на граѓаните во урбанистичкото планирање. Од големо значење е да знаеме какво е вашето искуство како граѓани во оваа област. Затоа Ве молиме да ја пополните оваа анонимна анкета од само 5 прашања. Нема да Ви одземе повеќе од…

Details

Урбан дијалог… денови на креативно работење во Маврово – Civica Mobilitas

http://www.civicamobilitas.mk/mk/vesti-i-javnost/vesti-od-grantisti/129-urban-dijalog-denovi-na-kreativno-rabotenje-vo-mavrovo Урбан дијалог… денови на креативно работење во Маврово – Civica Mobilitas Civica Mobilitas supports civil society in promoting social change in (strategic) areas such as good governance, decentralization and civil society development Source

Details