ОГЛАС

ОГЛАС Фондацијата Гаус институт – Битола го имплементира проектот Урбан дијалог кофинансиран од Civica Mobilitas.. За потребите на проектот подребно е ангажирање на следните експерти: А1. Експерт од областа на политичките науки А2. Експерт од областа на применетата информатика. Б1. Експерт од областа на архитектурата Б2. Експерт за лобирање и застапување Текстот на Огласот за…

Details

Signed agreement for implementation of the project: HIVE – from Games to Business

On 8th July 2014 GAUSS Institute signed Agreement for Federal Assitance Award from U.S. Department of State. The Agreement is for a grant to support the project HIVE – from Games to Business. The HIVE project will initiate an acceleration program targeted at increasing youth employment in the IT creative industry (specifically the video game…

Details

О Г Л А С

О Г Л А С Фондацијата за нови технологии, иновации и трансфер на знаење ГАУС институт – Битола, има потреба од ангажирање на 3Д моделари/ дизајнери (еден или повеќе). Повеќе информации на http://wp.me/p4ERK7-3uT Доколку Вие не сте заинтересирани, Ве молиме споделете ја оваа информација до сите Ваши пријатели и колеги за кои сметате дека би…

Details

О Г Л А С

О Г Л А С http://wp.me/p4ERK7-3uT О Г Л А С Фондацијата за нови технологии, иновации и трансфер на знаење ГАУС институт – Битола, има потреба од ангажирање на 3Д моделари/ дизајнери (еден или повеќе). 3Д моделарите/дизајнерите треба да моделираат во софтверот Sketchup, со техника на фотограметрија (моделирање врз основа на фотографии ), повеќе постоечки…

Details

gaussinstitute.org

Signed contract with Birdlife International http://wp.me/p4ERK7-3u8 gaussinstitute.org GAUSS Institute has signed agreement with BirdLife International, a Company Limited by Guarantee and registered Charity from Cambridge, UK for implementation of the project Agricultural Water Stewardship Initiative in Ohrid Lake Basin. The project will… [ 80 more words. ] Source

Details