Промоција на проект и Конференција за медиуми

Конференција за медиуми и промоција на проектот БалканМед Е-Бизинис Страници ќе се одржи во Понеделник (20.11.2017) во 12:00 часот во Хотел Милениум – Битола. БалканМед Е-бизнис страници е проект одобрен во рамките на Програмата за транснационална соработка на Европската унија “Балкан-Медитеран 2014-2020”, под приоритетните оски: претприемништво, вработување и иновации, со специфична цел – конкурентни територии.…

Details

Оглас за вработување

ГАУС ИНСТИТУТ – Фондација за нови технологии, иновации и трансфер на знаење, за потребите на проектот BalkanMed E-Business Pages поддржан од страна на EU и фондовите од земјите учеснички објавува ОГЛАС за вработување Работна позиција: Проектен асистент Локација: Битола Времетраење на ангажманот: определено на 3 месеци, со можност за продолжување. Работно време од 8 до…

Details