Оглас за ангажирање експерт

Фондацијата ГАУС Институт го имплементира проектот “БалканМед Е-Бизнис Страници”. Проектот е финансиран од Интеррег програмата на Европската Унија и националните фондови на земјите учеснички. Проектот се имплементира во пет земји: Бугарија, Грција, Кипар, Албанија и Македонија. Главната цел на проектот е да се зголеми конкурентноста на извозните Мали и Средни Претпријатија (МСП) во регионот, преку…

Details

European Day of Foundations and Donors

Денес е европски ден на фондации и донатори! European Day of Foundations and Donors: #October1Europe | The European Day of Foundations and Donors was established in 2013 to raise awareness and celebrate the work of public benefit foundations. Now in its fourth year, DAFNE, The Donors and Foundations Network in Europe, want to encourage members,…

Details