Низ облачното време зрачи ентузијазмот кај учесниците Прва работилница за заст…

Низ облачното време зрачи ентузијазмот кај учесниците Прва работилница за застапување на принципите за партиципативна урбана демократија од страна на граѓанските организации. Source

Details