Завршна конференција – Урбан Дијалог

Почитувани, Фондација за нови технологии, иновации и трансфер на знаење – ГАУС Институт има чест да Ве покани на Завршна конференција – работилница со дебата на тема “Урбаното планирање во Република Македонија” за проектот Урбан Дијалог. Истата ќе се одржи на 25ти Јули 2016 (понеделник) со почеток во 18:00 часот во Хотел Театар – Битола…